5 TIPS ABOUT οστεοπαθητικη YOU CAN USE TODAY

5 Tips about οστεοπαθητικη You Can Use Today

5 Tips about οστεοπαθητικη You Can Use Today

Blog Article

μία παλαιά που μάλλον επανέρχεται: Η μαγνητοθεραπεία των παππούδων μας!!

Οι δομές που περιβάλλουν και στηρίζουν τους σπόνδυλους μπορεί να αποτελέσουν πηγή πόνου.

Η βασική μέθοδος αντιμετώπισης των προβλημάτων αυτών είναι οι ειδικοί διορθωτικοί χειρισμοί (ανατάξεις), που γίνονται πάνω στη σπονδυλική στήλη και γενικότερα σε ολόκληρο το μυοσκελετικό σύστημα.

Είναι τα συγκεκριμένα σημεία του σώματος που αντιστοιχούν στον χάρτη που χρησιμοποιούν με τα αιμοφόρα αγγεία, ή τα νεύρα.

Μία τέτοια θεραπευτική προσέγγιση, ενώ λειτουργεί εξαιρετικά όταν παρέχεται στα πλαίσια πρόληψης ή ευζωίας και, κυρίως, στην οξεία φάση των συμπτωμάτων, έχει περιορισμένη χρονικά αποτελεσματικότητα αν δεν συνδυαστεί με ενεργητική θεραπεία, δηλαδή με κίνηση.

“Όχι, οι οστεοπαθητικοί δεν είναι γιατροί. Ως οστεοπαθητικός εκπαιδεύτηκα εκτενώς στη φυσιολογία, παθολογία, ανατομία και πιο εξειδικευμένα στην διάγνωση και αντιμετώπιση μυοσκελετικών προβλημάτων, καθώς και στο να more info μπορώ να κρίνω εάν ο ασθενής μου χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση (ακτινολογικό έλεγχο, εξετάσεις) ή παραπομπή σε κάποια άλλη ειδικότητα.

Το γεγονός είναι ότι ο πόνος που οφείλεται σε μυοσκελετικές παθήσεις, αποτελεί την πιο συχνή αιτία απουσίας από την εργασία, ακόμα και αναπηρίας, παγκοσμίως.

Η θεραπεία νεογέννητων είναι μια εξειδίκευση και δεν παρέχεται από όλους τους οστεοπαθητικούς. ”

Η σελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα με στόχο να γίνει το έναυσμα για περαιτέρω έρευνα. Συμβουλεύεστε πάντα το γιατρό σας.

Με ήπιες κινήσεις και μαλακούς χειρισμούς, ο οστεοπαθητικός οδηγεί τα χέρια του στα σημεία που έχουν πρόβλημα, επιδιώκοντας να «ξεμπλοκάρει» και να απελευθερώσει τους ιστούς, προκειμένου να ανακουφιστεί ο ασθενής.

Μια εκπληκτική ιστορία με τον Γκάντι

Έτσι λοιπόν η ομοιοπαθητική βασίζεται στην Ιδέα της θεραπείας «του ιδίου, με το ίδιο»

Συνεδρίες Συνεδρία Ρεφλεξολογίας (Αθήνα – Θεσσαλονίκη)

Τα μαθήματα του Β’ έτους γίνονται τα Σαββατοκύριακα στις κάτωθι ημερομηνίες:

Report this page